Det börjar röra på sig..

I fredags så hände följande saker:

1. Erik med instruktören Henrik + Carro i baksits gjorde en bedömningslandning med maxvikt vilket resulterade i en punktering, desto roligare var det att Ryanair låg på kort final och fick göra en go-around och gå till holding ( rätt åt dem ). Så nu kan man inte flyga med SE-LYA tills att Truls bytt däcket.

2. Var mkt dåligt väder igår, en stor ocklusionsfront med en massa CB men ändå så ger sig vissa iväg i detta vädret, man kan undra...

3. Provade att flyga en av SPU's simulatorer igår, SE-SAM. En Beech Baron, var kul att flyga tvåmotorigt och startade från bana 21 och gick upp till ca 3000 fot (Blueline-speed väldigt viktigt med 2-motor kärror), avslutade det hela med en fin ILS-landning bana 21 på Landvetter Flygplats. Simulatorn känns väldigt realistisk, nästan som att flyga på riktigt.

Idag så har man sin EK-check kl 15 (finally!), hoppas nu att allt går bra så man kan flyga EK.

MVH

Josef

EDIT: Pga en massa j*vla CB moln o nederbörd och gusts upp till 30 knop så flyttas EK checken fram tills imorgon kl 9, och enligt SMHI så kommer vädret vara lika kasst då, typiskt att varje gång EK-checken skall äga rum så skall CB molnen komma fram och vinden öka, undra hur länge detta kan hålla på....

Kommentarer
Postat av: H

Härligt att din EKcheck blir av =)
Det e fan på tiden =) hehe jag var en av dom som gav sig iväg i det vädet.....Det gick fint, bara man inte tappar respekten för vädret.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback